вул. Наталії Ужвій 12
Голосіївський проспект 70, оф. 334

(097) 055-22-00

Загальний масаж тіла

  • Застосовується для зняття напруги

  • Має загальнозміцнювальний ефект

  • Допомагає прискорити метаболізм

  • Приводить тіло в тонус

  • Є універсальним видом масажу

850 грн. Подарувати сертифікат

Загальний масаж тіла

Загальний масаж показаний абсолютно всім жителям мегаполісів, оскільки дарує оздоровчий і зміцнювальний ефект для всього тіла.

Загальний масаж тіла є доволі універсальною процедурою і буде корисним абсолютно кожній людині. Він має оздоровлювальний і зміцнювальний ефект, допомагає зняти напругу з суглобів, привести в тонус усі групи м’язів і розслабити вас не тільки фізично, а й морально. Наші масажисти опрацюють і подбають про кожну ділянку вашого тіла.

Підтримує тіло в тонусі

В умовах сидячого способу життя всі м’язи поступово атрофуються, втрачають тонус, кровопостачання кінцівок порушується, і ви почуваєтеся мляво та пригнічено. Це ж зі свого боку позначається на вашій працездатності, активності та загальному тонусі. Такий спосіб життя також загрожує відкладенням солей у суглобах, що може стати причиною защемлень і болісних болів.

Саме тому загальний масаж тіла  необхідний мінімум, який дасть вам змогу жити в ритмі міста і не жертвувати своїм здоров’ям. Завдяки йому підтримуватимуться всі життєво важливі процеси в організмі, і ви забудете про набряклі й занімілі кінцівки наприкінці робочого дня. Усе що вам для цього потрібно – просто розслабитися й отримувати задоволення.

Загальний масаж тіла в студії на Виноградарі

Наші масажисти є прихильниками індивідуального підходу. Тому перед сеансом масажу розкажіть масажисту, що вас турбує найбільше і яким ділянкам тіла варто приділити особливу увагу. Загальний масаж тіла за вигідною ціною займає близько години і дасть вам змогу гарненько розслабитися, отримати задоволення від відчуття оздоровлення всього вашого тіла.

Запишіться на загальний масаж тіла за допомогою форми зв’язку на сайті або за телефоном (097) 055-22-00. Чекаємо на вас у студії “5 масажів”.

 

ЯК ПРОХОДИТЬ МАСАЖ:

  • Ви залишаєте заявку на нашому сайті або у нашого менеджера

  • Визначаєтеся з датою та видом масажу

  • Перед сеансом проходите консультацію з масажистом

  • Насолоджуєтеся і відпочиваєте душею, поки ми піклуємося про ваше тіло

Вид масажу Час Ціна
Загальний масаж тіла 1 година. 850 грн