вул. Наталії Ужвій 12
Голосіївський проспект 70, оф. 334

(097) 055-22-00

Лікувальний масаж спини

  • Тривалість – 30 хв

  • Застосовується при болях в спині

  • Профілактика і лікування хребта

  • Допомагає боротися з остеохондрозом

550 грн. Подарувати сертифікат

МАСАЖ СПИНИ

Побувавши у нас один раз, Ви захочете повернутися повторно, а постійним любителям масажу ми завжди раді!

Спина – складна конструкція, яка є мало не головною опорою кожної людини протягом усього життя. Ваш хребет з усіх боків укріплений безліччю м’язів, які немов корсет допомагають вам впоратися з усіма фізичними навантаженнями. Але іноді через малорухливий спосіб життя всі ці тканини атрофуються, що призводить до погіршення роботи всього опорно-рухового апарату. Хребет починає швидше зношуватися, деформуватися і завдавати багато дискомфорту, а іноді навіть гострого болю.

Приводить у тонус м’язовий корсет

У таких випадках потрібне комплексне розв’язання проблеми, невід’ємною частиною якого є лікувальний масаж спини. Досить часто масаж сприймається як щось додаткове до лікування і його цілющі властивості не цінуються належним чином. Але подумайте самі, що може бути ефективнішим за прямий фізичний вплив на проблемну зону?

Медикаменти не панацея

Часто люди, які страждають від болю в спині, віддають перевагу лише медикаментозному лікуванню, адже лікувальний масаж спини може завдавати легкого дискомфорту під час опрацювання болючої зони. Але це свідчить лише про те, що майстер зміг знайти проблему і вже після першого сеансу ви відчуєте істотне полегшення. У таких випадках медикаменти можуть стати допоміжним засобом, але ніяк не основним.

Наші масажисти – справжні професіонали і завжди індивідуально підходять до кожного клієнта. Протягом усього курсу масажів вони спостерігатимуть за вашим загальним станом і коригуватимуть методику виконання масажу згідно з вашими побажаннями та потребами. Ми гарантуємо, що після проходження курсу лікувального масажу ви отримаєте бажаний ефект і повне позбавлення від проблеми, з якою ви до нас прийшли!

ЯК ПРОХОДИТЬ ЛІКУВАЛЬНИЙ МАСАЖ:

  • Ви залишаєте заявку на нашому сайті або у нашого менеджера

  • Визначаєтеся з датою та видом масажу

  • Перед сеансом проходите консультацію з масажистом

  • Насолоджуєтеся і відпочиваєте душею, поки ми піклуємося про ваше тіло

Вид масажу Час Ціна
Лікувальний масаж спини 30 хв 550 грн
Лікувальний масаж спини 1 година 850 грн