вул. Наталії Ужвій 12
Голосіївський проспект 70, оф. 334

(097) 055-22-00

Масаж обличчя Жаке (тільки Виноградар)

  • Допомагає усунути вугровий висип

  • Нормалізує вироблення себума

  • Прискорює загоєння рубців

  • Допомагає шкірі очиститися природним шляхом

  • Дарує омолоджувальний ефект

550 грн. Подарувати сертифікат

МАСАЖ ОБЛИЧЧЯ ЗА МЕТОДИКОЮ ЖАКЕ

Ми знаємо правильний "рецепт" для повернення шкірі обличчя свіжості та молодості.

Техніка масажу обличчя за Жаке може здатися доволі незвичним досвідом, оскільки виконується дрібними інтенсивними щипками по всьому колу обличчя із захопленням не тільки шкірної тканини, а й підшкірно-жирової клітковини. Такий масаж – чудовий спосіб відновити мікроциркуляцію крові шкірних покривів і нормалізувати роботу сальних залоз.

Показання до застосування

Основним показанням до застосування такого виду масажу є проблемна шкіра, висипання і посилена робота сальних залоз. Жаке прискорює обмін речовин і процеси регенерації, тому допоможе впоратися не тільки з акне, а й прискорить загоєння рубців і шрамів. Великий плюс такого лікування проблемної шкіри полягає в тому, що на неї не чиниться хімічний вплив косметичних засобів і очищення відбувається природним шляхом.

Ефективність методики Жаке

Більшість із тих, хто пройшов курс масажу Жаке, відзначають ефект ліфтингу завдяки підвищенню рівня еластичності шкіри. Масаж корисний і в профілактичних цілях – для запобігання передчасному в’яненню шкіри. Жаке насичує шкіру кров’ю і киснем, провокуючи вироблення колагену та інших важливих для підтримки молодості шкіри елементів.

Уже після першого сеансу ви помітите поліпшення кольору шкіри. Саму процедуру не можна віднести до відверто релаксаційних, але наші фахівці – майстри своєї справи і потурбуються про відсутність у вас гостро-больових відчуттів під час масажу.

ЗЗаписатися на послугу масажу Жаке на Виноградарі ви можете прямо на нашому сайті або за телефоном (097) 055-22-00. Чекаємо на вас!

 

ЯК ПРОХОДИТЬ МАСАЖ:

  • Ви залишаєте заявку на нашому сайті або у нашого менеджера

  • Визначаєтеся з датою та видом масажу

  • Перед сеансом проходите консультацію з масажистом

  • Насолоджуєтеся і відпочиваєте душею, поки ми піклуємося про ваше тіло

Вид масажу Час Ціна
Масаж обличчя Жаке (тальк) 30 хв 550 грн.